sfeerbeeld filmen

Erg sterk:
Ik had geen resultaten waar ik erg sterk op beoordeeld werd.

Sterk: Flexibility en Motivating
Flexibility: Hier scoor ik een 7,7 op tegenover een 7,0. Dit is één van mijn sterkste kanten, hieruit moet ik mijn voordeel halen later in het werkveld. Ik ben een dynamisch persoon en weet hoe ik op veranderingen van de markt moet inspelen en als er een verandering mijn kant opgestuurd wordt weet ik hiermee om te gaan.

Motivating: Hier scoor ik een 8,3 op tegenover een 8,0. Dit is mijn sterkste kant, dit blijkt uit het feit dat ik andere mensen en mezelf motiveer om zo tot het beste eindproduct te komen. Ik wil graag mensen helpen, ook al betekent het soms dat niet altijd even goed voor mij uitkomt probeer ik ze toch te helpen. Mensen vinden deze kant van leadership erg aantrekkelijk en willen je graag in hun team hebben.

Entrepreneursprofiel img 2Redelijk sterk: Need for Achievement, Social orientation, Risk taking, Market awareness en Analyzing
Ik scoor een 6,0 op ‘Need for power’ tegenover een gemiddelde van een 8,5. Dit laat zien dat ik gemotiveerd ben om mijn doelen te bereiken. Hier zie ik mezelf wel in terug want zodra ik bezig ben met iets wat ik leuk vindt ga ik er ook helemaal voor en wil ik ook het beste bereiken.

Op social orientation scoor ik een 7,1 uit een 8,0. Dit geeft aan dat ik goed kan focussen op anderen en mijn netwerken goed kan gebruiken. Dit klopt. Ik word vaak gezien als sociaal en ben ook sociaal. Mijn netwerken die ik hiermee maak kan ik dan goed gebruiken.

Risk Taking: Met deze vaardigheid wordt bedoeld dat je goed met je onzekerheid om moet kunnen gaan om risico’s te nemen en je er alles voor over hebt om je doelen te bereiken.
Mijn score ten opzichte van het normprofiel ligt 0,5 procent lager dan het normprofiel van 8,0. Ik heb een score van 6,9.logo Sorsha

©Sorsha Productions. All rights reserved. Powered by the BirdCage Company.

Follow Us