sfeerbeeld usp interviews

Interview 1:
Naam en leeftijd geïnterviewde: Eva Wever
Relatie met de geïnterviewde: Collega

Opvallende steekwoorden uit dit interview: Teamplayer, observeren, creatief en goed luisteren.

Interview 2:
Naam en leeftijd geïnterviewde: Marlous Scheenstra
Relatie met de geïnterviewde: Klasgenoot

Opvallende steekwoorden uit dit interview: enthousiasme, eigengereidheid, brede algemene kennis, deadlines goed aanpakken en open uitstraling.

Interview 3
Naam en leeftijd geïnterviewde: Lisa , 21 jaar
Relatie met de geïnterviewde: Klasgenoot

Opvallende steekwoorden uit dit interview: blijft jezelf, op jezelf leren vertrouwen, doorzettingsvermogen, perfectionistisch, humoristisch, betrokken met anderen en flexibel.

Interview 4:
Naam en leeftijd geïnterviewde: Anita Kooistra
Relatie met de geïnterviewde: Moeder

Opvallende steekwoorden uit dit interview: no-nonsense mentaliteit, humor, beter plannen, behulpzaam, uitstraling, sociaal, vrolijk en stressbestendig

Interview 5
Naam en leeftijd geïnterviewde: Ryan Beerepoot
Relatie met de geïnterviewde: Vriend

Opvallende steekwoorden uit dit interview: Proactief, meedenken met de klant, nuchterheid, spontaan, nauwkeurig en creatief.

Ik herken mij zeker in de antwoorden van de interviews. Vooral het vooruit plannen en mij aan de planning houden blijft een puntje voor me om aan te werken. Ik wil een zo goed mogelijk product aan de klant leveren en probeer dit via proactief meedenken, nuchterheid en een tikkeltje perfectionistisch te tonen. Eén van de dingen waar ik misschien nog wel het meeste waarde aan hecht is humor. Ik probeer de positieve kant te blijven zien als het bijvoorbeeld minder goed gaat bij een opdracht. Door middel van mijn humor probeer ik de mensen tevreden te maken en een grapje op zijn tijd ben ik niet vies van.

Mijn Unique Selling Point (USP) is “Een strever naar een goed eindproduct die georganiseerd, creatief en nauwkeurig te werk gaat”.

 

logo Sorsha

©Sorsha Productions. All rights reserved. Powered by the BirdCage Company.

Follow Us